Under polarisen

Under polarisen - Line Renslebråten | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Renslebråten
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Under polarisen.pdf
ISBN
1263063286093

BESKRIVELSE

Det finnes et yrende mangfold og dyreliv i polarhavet. Et økosystem hvor alt henger sammen. En større bevissthet rundt klima og miljø de senere årene har fått øynene opp for hvor viktig og rikt liv som finnes i nord. «Under polarisen» kombinerer fakta med visuelt sterke og fargerike illustrasjoner, hvor tema nettopp er viktigheten av å bevare denne faunaen og floraen.

Vår pris 272 ... Havedderkopper, grønlandshval, ribbemanet og sjøengler! Under polarisen finnes det et yrende dyreliv, og alle er viktige for hverandre. Når isen smelter blir det ubalanse i naturen.

Det er en skjør balanse og et ... Under polarisen yrer det nemlig av liv. Her finner du alt fra bittesmå hoppekreps til store grønlandshvaler.

RELATERTE BØKER