Lys lue

Lys lue - John Erik Riley | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Erik Riley
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Lys lue.pdf
ISBN
7710781012361

BESKRIVELSE

21. januar 2017 - dagen etter at Trump ble innsatt som USAs 45. president - ble det avholdt kvinnemarsjer verden over, i protest mot Trump og hans administrasjon. Forfatteren og norskamerikaneren John Erik Riley reiser over Atlanteren, ens ærend for å delta i hovedtoget i Washington D.C. Reisens hovedmål er å gi støtte den gryende motstandsbevegelsen. Men det skjer også noe annet med forfatteren underveis. Nøyaktig hva forstår han først når han begynner å ta bilder. Og etterpå, når han setter seg ned for å skrive. Dette er hans opplevelse av dagen, i kortform. I ord og bilder.Lys lue er en tekst om nødvendigheten av å stå for sine egne meninger i en vanskelig tid. Men den handler også om betydningen av språk og bilder, om hva marsjen representerer - ut over de politiske parolene - hvorfor den gjør så stort inntrykk og hvilke ringvirkninger den får, for én blant de mange.

Dette forsøket gjorde Magne og Inge ute, med god grunn. Mari Løvås Informasjonskonsulent, Universitetet i Stavanger.

Bolighuset beskrives som totalskadet av flammene. Lokalhistorie: De mest intime klesplagg i lys lue - på trikken. Illustrasjon av gammel trikk, fotografert mellom 1916 og 1918.

RELATERTE BØKER