Kreativ undervisning

Kreativ undervisning - Leif-Runar Forsth, Bodil Nordvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif-Runar Forsth, Bodil Nordvik
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Kreativ undervisning.pdf
ISBN
2217933202213

BESKRIVELSE

Kreativ undervisningFormålet med boka «Kreativ undervisning» er å gjøre lærere i stand til å øke sin egen og elevenes kreativitet. Med kreativ undervisning menes undervisning som utvikler elevenes kreativitet. Boka er aktuell for undervisning av alle aldersgrupper. Den er basert på forfatternes erfaringer fra å ha undervist kreativitet i mer enn tolv år. Kreativitet er en egenskap alle mennesker har og som kan brukes til nytte og glede både for en selv og andre. Kreativiteten kan utvikles, den kan både økes og minskes. Boka forklarer hva kreativitet er. Den viser at kreativitet kan forståes på mange måter, som resultat, prosess eller opplevelse. Den vektlegger at den indre opplevelse er viktigst for å stimulere kreativiteten. «Kreativ undervisning» gjennomgår de viktigste prinsippene i kreativitet: Utsett vurdering - Finn det positive - Utsett valg - Bruk mer av hjernen - Del opp og sett sammen. Boka gjennomgår de viktigste kreative metoder og teknikker og viser hvordan disse kan brukes i praksis. Boka er blant annet brukt i et tre-årig prosjekt for å øke kreativiteten til alle lærere og elever ved en barneskole. Elevene ble langt mer kreative i alle fag, også matematikk og norsk. Dette hadde også andre virkninger. Lærere har fortalt om følgende resultater for elevene: Elevene viser mer interesse for å løse problemet på en kreativ måte og føler mer ansvar for det de gjør. Elevene er tryggere til å prøve ut egne løsninger. Elevene får et forsterket positivt sjølbilde. Elevene virker ikke lei av skole. Arbeidet går engasjert. Sier ikke ting er kjedelige. Elevenes arbeid blir mer lystbetont.Lærere har fortalt om følgende resultater for dem selv: En ny giv i arbeidet. Mer gøy å arbeide i skolen. Spennende kreative ting blir mer "lovlige". Det er moro/utfordrende å planlegge undervisningsopplegg. Mer interessant å være lærer enn før.

Fyll ut skjemaet: 5,151 Followers, 881 Following, 457 Posts - See Instagram photos and videos from Kreativ Undervisning (@kreativundervisning) Kreativ undervisning kan ses på som "god", fantasifull undervisning som gjør læring mer interessant og effektiv. Det kan også være undervisning for kreativitet som har økt kreativitet som mål.

Om boka Kreativitet er en egenskap alle mennesker har og som kan brukes til nytte og glede både for en selv og andre. Kreativiteten kan utvikles, den kan både økes og minskes. kreativ undervisning - https://www.kreativundervisning.com/ Del på Facebook; Del på Twitter kreativ undervisning - https://www.kreativundervisning.com/ Skriv meldingen din her.

RELATERTE BØKER