Arbeidsbok til Økonomistyring 2

Arbeidsbok til Økonomistyring 2 - Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
Arbeidsbok til Økonomistyring 2.pdf
ISBN
8015405519262

BESKRIVELSE

Oppgavetrening er et viktig redskap for alle som skal tilegne seg bedriftsøkonomisk teori og analyse. Denne arbeidsboken til 6. utgave av Økonomistyring 2 - driftsregnskap og budsjettering er utarbeidet for anvendelse av teoristoffet gjennom praktisk oppgaveløsning. Arbeidsboken er revidert i henhold til læreboken og følger samme struktur. Den inneholder mange nye oppgaver og forklarende løsningsforslag, hvorav mange er utarbeidet i Excel. Den egner seg derfor også godt til selvstudier. Økonomistyring 2 er skrevet for det økonomisk-administrative studiet. Boken drøfter ulike styringsmodeller og metoder for lønnsomhetsanalyser, og hvordan de kan integreres. Drøftingene suppleres med aktuelle eksempler fra ulike virksomheter. Den praktiske og grundige tilnærmingen gjør den også meget godt egnet for ledere og økonomimedarbeidere, som oppslagsverk eller til selvstudier. Bokverket har egne nettsider med bl.a. interaktive oppgaver, Excel-løsninger til mange av bokens eksempler og videoforelesninger: www.nettressurser /hoff

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet, Heftet, Heftet | 9788245015652 Økonomistyring 2 - Driftsregnskap og budsjettering "Økonomistyring 2 - driftsregnskap og budsjettering" er skrevet for det økonomisk-administrative studiet. Boken drøfter ulike styringsmodeller og metoder for lønnsomhetsanalyser, og hvordan de kan integreres.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet, Heftet, Heftet | 9788215038926 Arbeidsbok til Økonomistyring 2 : oppgaver og løsningsforslag . Hoff, Kjell Gunnar; 9788215038810; Bokmål; 01.12.2020; Heftet; Legg i handlekurv Legg i huskeliste .

RELATERTE BØKER