Verdens verste fotballag

Verdens verste fotballag - Marius Horn Molaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marius Horn Molaug
DIMENSJON
4,6 MB
FILNAVN
Verdens verste fotballag.pdf
ISBN
8612334923892

BESKRIVELSE

Ellevill sportsånd fra Kent og Ruben -- her i billigbok. En ny, ellevill bok i den populære Verdens verste-serien med Kent og Ruben i hovedrollene. Denne gangen er det den årlige skoleturneringen i fotball som står for døren. Skal vi tippe om Rektor har et visst konkurranseinstinkt? Eller om han synes jenter har noe å gjøre på en fotballbane? Eller om han er biiiittelitt forelsket i rektoren på motstanderlagets skole? ELLER - om Ruben og Kent legger en plan som på ingen måte går helt som de har tenkt seg?

Rektor på skolen er glad i fotball, og det skal være en skolefotball konkurranse. Mange av guttene er ikke så gode i fotball, men rektor er opptatt av å vinne, og vil trene dem.

Ellevill sportsånd fra Kent og Ruben En ny, ellevill bok i den populære Verdens verste-serien med Kent og Ruben i hovedrollene. En ny, ellevill bok i den populære «Verdens verste»-serien med Kent og Ruben i hovedrollene. Denne gangen er det den årlige skoleturneringen i fotball som stå Verdens verste fotballag (BOK) Marius Horn Molaug.

RELATERTE BØKER