Ta hand om deg

Ta hand om deg - Lars Ove Seljestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Ove Seljestad
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Ta hand om deg.pdf
ISBN
7020501425585

BESKRIVELSE

Ta hand om deg er ein liten roman. Og ein stor tekst om dei viktige tinga.Vi møter ein romanforfattar som strevar med liv og skriving. Som ikkje får det til. I eit fortvila forsøk på å blåsa nytt liv i tekst og tilvere, drar han attende til byen han levde i før han blei forfattar. På vandring i byen som ein gong var hans, blir han nådelaust konfrontert med det forgjengelege. Med tida som har gått frå han. Men han finn også skinande minne om det som gjer det heile verdt.

I eit fortvila forsøk på å blåsa nytt liv i tekst og tilvere, drar han attende til byen han levde i før han blei forfattar. Ta hand om dig är lite som hur mår du, ett utslitet ord bara. Nästa gång någon säger ta hand om dig tänker jag fråga: Hur då ? Jag kanske kan få massa tips på det sättet.

Du var så vakker, du lyste som en villblomst. på dansegolvene i min ungdom.

RELATERTE BØKER