Kommunikasjonsverksted i sosialt arbeid

Kommunikasjonsverksted i sosialt arbeid En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Kommunikasjonsverksted i sosialt arbeid.pdf
ISBN
9162074319327

BESKRIVELSE

I boken viser forfatteren hvordan et systemisk perspektiv kan brukes som rammeverk og analyseredskap for å forstå og trene opp kommunikasjonsferdigheter. Det vektlegges at det er nødvendig med praktiske øvelser for å opparbeide kommunikasjonsferdigheter. I boken er det derfor mange eksempler fra ulike typer samtaler og rollespill med video i studie- og yrkessammenhenger. I boken bidrar Anne Marie Aubert og Lars Even Olsen.Kommunikasjonsverksted i sosialt arbeid er primært beregnet for sosionom-, vernepleier- og barnevernspedagogstudenter.

En praksis i tråd med anerkjennelsens filosofi vil etter min mening kunne bidra til å skape en relasjon bygget på respekt, tillit og gjensidighet. Sosialt arbeid er et yrkesrettet studium med praksis, enten i Norge eller i utlandet. Utdanningen gir et godt grunnlag for utøving av yrket, og kvalifiserer til arbeid i bredden av velferdstjenester.

Studiet har tett kontakt med praksisfeltene og de fleste kontaktlærerne ved studiet har lang erfaring innenfor sosialt arbeid. Ønsker du å kombinere studier med arbeid og/eller bosted utenfor Oslo-regionen? Da er sosionomutdanning over 4 år som deltidsstudium med fjernundervisning et godt alternativ. Bachelor i sosialt arbeid er en utdanning for deg som ønsker å jobbe med mennesker.

RELATERTE BØKER