Bølgebryteren

Bølgebryteren - Stein Aabø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Aabø
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Bølgebryteren.pdf
ISBN
3253748468314

BESKRIVELSE

Bølgebryteren. Seniorpolitikk gjennom 50 år. I 2019 fyller Senter for seniorpolitikk (SSP) 50 år. I Bølgebryteren presenterer tidligere journalist og kommentator, Stein Aabø, hele historien. Fra det første møtet 19. mars 1969 til dagens status som en spydspiss innen seniorpolitikk. Det har vært 50 år med ulike utfordringer. På 60- og 70-tallet var mange framtidige pensjonister dårlig forberedt på pensjonsalderen. SSPs forgjenger «Fellesutvalget» anså derfor opplysningsarbeid som sin viktigste oppgave. Hvert år ble det holdt kurs og foredrag for flere tusen deltakere over hele landet. Utover på 90-tallet ble eldre arbeidstakere i økende grad oppfattet som en uutnyttet ressurs. Det gjaldt å få seniorer til å stå lengst mulig i arbeid. SSP og daglig leder Åsmund Lunde hadde en svært sentral rolle i arbeidet for å nå dette målet. Nettverksbygging og forskningsarbeid ble viktige redskaper. Begynnelsen av 2000-tallet skulle bli en gullalder for seniorpolitikken. Da igangsatte SSP krafttaket (2001-2005), en storsatsing for å høyne oppmerksomheten om seniorpolitikk. Målet var å gjøre det attraktivt for både arbeidstakere og arbeidsgivere å forlenge yrkeskarrieren. Etter 50 år fortsetter Senter for seniorpolitikk det utrettelige arbeidet med å løfte fram eldre ansatte som en nødvendig ressurs.

Fra det første møtet 19. mars 1969 til dagens status som en spydspiss innen … LES MER seniorpolitikk. Bølgebrytere SF300, 3 m bred SF400, 4 m bred SF500, 5 m bred Spesialpontonger Båthus Huspontonger Septikløsninger Tankpontonger Landganger Bommer RT bom Viking bom Reservedeler Strømsøyler Tilbehør Koblinger Forankring Fortøyning Tauverk Septikpumper Behov for synonymer til VIRKSOMHET for å løse et kryssord? Virksomhet har 752 treff.

Fønikerne, som var dyktige navigatører, konstruerte en rekke havner ved hjelp av bølgebrytere. Mest kjent av disse er Tyrus og Karthago.Grekerne dro nytte av sine mange naturlige havner, men romerne bygde en rekke bølgebryterhavner. Våre flytende bølgebrytere har en høy egenvekt, ligger dypt i sjøen og kan monters med lodd og dempeplater for å maksimere den bølgedepende effekten.

RELATERTE BØKER