Aksjelovgivningen

Aksjelovgivningen - Tom Larsen, Paal Braanaas | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Larsen, Paal Braanaas
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Aksjelovgivningen.pdf
ISBN
4698193869331

BESKRIVELSE

Formålet med boken er å gi en oversikt over hovedelementene i aksjelovgivningen av 13. juni 1997. Det er lagt spesiell vekt på å presentere endringene i forhold til tidligere aksjelov av 1976. Boken er rettet opp og ajourført med de endringer som har vært underveis. I 11. utgave er boken ajourført med lovendringer pr. 1. juli 2013. For små aksjeselskaper er det vesentlige endringer for stiftelser, kapitalforhold, avholdelse av generalforsamling og for selskapets organisering. Advokat Tom Larsen og rådgiver Paal Braanaas i Den norske Revisorforening er ansvarlig for oppdateringen av denne utgaven.

Stortinget vedtok 12. juni samtlige endringsforslag i Proposisjonen. Aksjelovgivningen Formålet med boken er å gi en oversikt over hovedelementene i aksjelovgivningen av 13.

desember 2019 nr. 77 trer i kraft, gjelder følgende:.

RELATERTE BØKER