Nett av løgner

Nett av løgner - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
Nett av løgner.pdf
ISBN
8178379842994

BESKRIVELSE

Helena, Anna og Nikolai er på flukt fra øvrighetens menn,mistenkt for å ha røvet med seg et barn fra Kristiania. Menbarnet er Liv, Annas egen datter! Hun har bundet Liv tilryggen med listene, og angsten kryper i blodet. Hun synesat hun kan kjenne forfølgernes pust i nakken.

19.11.2007. Kjøp Nett av løgner fra Cappelendamm Helena, Anna og Nikolai er på flukt fra øvrighetens menn, mistenkt for å ha røvet med seg et barn fra Kristiania. Men barnet er Liv, Annas egen datter! Hun har bundet Liv til ryggen med listene, og angsten kryper i blodet. Forbes trekker kåringen av Kylie Jenner (22) som verdens yngste dollarmilliardær - mener hun har skapt et «nett av løgner» Forbes anklager den amerikanske realitystjernen Kylie Jenner for å ha blåst opp formuen sin. Et nett av løgner.

Utgitt 9 oktober 2019. Lengde ... Forfatter: Lien, Merete; Tittel: Rosehagen: Nett av løgner.

RELATERTE BØKER