Markedsføring og salg

Markedsføring og salg - Per E. Nørgaard, Bengt E. Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per E. Nørgaard, Bengt E. Olsen
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Markedsføring og salg.pdf
ISBN
8512672409526

BESKRIVELSE

Denne boka er en del av læremiddelet Yrkesteori for service og samferdsel Vg1, og dekker kompetansemålene i det nye programfaget markedsføring og salg. Yrkesteori for service og samferdsel Vg1 er laget i henhold til den nye læreplanen fra 2016 for programfagene på service og samferdsel Vg1, og dekker kompetansemålene i alle de tre programfagene. Læremiddelet består av et fagnettsted og de tre bøkene Administrasjon og økonomi, Markedsføring og salg og Sikkerhet og transport. I bøkene finner du teori, praktiske eksempler og forklaring på begreper som er sentrale i fagene. Du vil også finne jevnlige henvisninger til aktiviteter på fagnettstedet. Aktivitetene har ulike typer oppgaver og ekstrastoff som utfyller bøkene.

Bli trygg på salg, SoMe og skriveteknikk, så holder vi deg oppdatert, relevant og konkurransedyktig - i dag og i morgen! Fordypningen omfatter fag som salg, merkevarebygging, økonomi, markedsføring og forretningsutvikling. Velkommen til Yrkesteori for service og samferdsel Vg1. Denne fagnettstaden er ein del av læremiddelet Yrkesteori for service og samferdsel Vg1 som er laga etter den nye læreplanen frå 2016 for programfaga på service og samferdsel Vg1.

Feil! Bokmerke er ikke definert. 6.7 Betaling og kortbruk .....Feil! Bokmerke er ikke definert.

RELATERTE BØKER