Lev vel, alle

Lev vel, alle - Hilde K. Kvalvaag | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde K. Kvalvaag
DIMENSJON
6,56 MB
FILNAVN
Lev vel, alle.pdf
ISBN
8233478553798

BESKRIVELSE

Eksistensielt drama om mor og son Motvillig blir den seksten år gamle Knut med mora Gunhild til Canada. Dei skal følgje fotspora til oldefaren som forlét familen og seks born i Noreg for aldri å kome tilbake. Knut har droppa ut av skulen etter ein alvorleg valdsepisode og mora håper at turen skal bli eit vendepunkt. Ho har sjølv sine grunnar for å ønskje seg vekk. Reisa fører dei ut i den canadiske villmarka, der ingenting blir som dei hadde trudd. "Lev vel, alle" er eit engasjerande drama om eit komplisert forhold mellom mor og son. Historia er inspirert av Kvalvaags eigen oldefar som forlét familien og levde dei siste 30 åra av livet sitt åleine i Canada. "Lev vel, alle" er ein roman om å lausrive seg og å finne seg sjølv og sin plass i verda.

"Lev vel, alle" er ein roman om å lausrive seg og å finne seg sjølv og sin plass i verda. Eksistensielt drama om mor og son Motvillig blir den seksten år gamle Knut med mora Gunhild til Canada. Dei skal følgje fotspora til oldefaren som forlét familen og seks born i Noreg for aldri å kome tilbake.

"Lev vel, alle" er ein roman om å lausrive seg og å finne seg sjølv og sin plass i verda. Lev vel alle ferdig_A 18.08.15 09:58 Side 7. På nært hald løyser ansiktet hans seg opp, er delt i ulike bitar, bleike kinn, eit tynt forsøk på bart over den fint forma munnen. Lev vel, alle Hilde K.

RELATERTE BØKER