Fra plan til praksis I

Fra plan til praksis I - Kari Pape | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Pape
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Fra plan til praksis I.pdf
ISBN
5390776782859

BESKRIVELSE

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver sier at barnehagens innhold skal bygge på et helhetlig læringsbegrep hvor omsorg, lek og læring er sentrale deler. Hva innebærer det i praksis å arbeide i tråd med et helhetlig læringsbegrep? I bokas første del settes begrepet læring inn i et helhetsperspektiv og det gis forslag til hvordan barnehagene kan imøtekomme kravene fra rammeplanen uten å miste av syne "hensynet til barnets beste". I bokas andre del fokuseres det på kavene som rammeplanen stiller til de voksne. Gjennom hele boka blir det teoretiske stoffet belyst med eksempler og praksisfortellinger.

Ressurser. Antall årsverk knyttet til compliancefunksjonen må alltid avgjøres ut fra funksjonens ansvar og oppgaver. Plan for praksis.

Hva innebærer det i praksis å arbeide i tråd med et ... Fra plan til praksis- systematikk i voldsarbeidet i kommunene. Fra plan til praksis- systematikk i voldsarbeidet i kommunene.

RELATERTE BØKER