De hemmelige barna

De hemmelige barna - Alison McQueen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alison McQueen
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
De hemmelige barna.pdf
ISBN
6116519784223

BESKRIVELSE

To jenter, født i ulike verdener, ikke godtatt i noen av demAssam, 1924. Hjemme blant de juvelgrønne åsene i en teplantasje i det nordlige India er James MacDonald en av imperiets sønner som ikke lengter etter britisk jord. Han elsker India, og liker ikke ideen om å velge seg en engelsk brud fra de ivrige skarene som byr seg frem. En dag gjør han en vakker lokal kvinne til sin konkubine, men lite aner han hva det vil sette i bevegelse ... Slik begynner fortellingen om Mary og Serafine. Født av to ulike verdener, godtatt av ingen. De vokser opp omgitt av kjærlighet, men bortgjemt, med en barndom preget av motsetninger. Det er bare når krigens skygge truer, og den indiske uavhengighetens omveltninger vokser i styrke, at jentene må møte sannheten og begynne jakten på et annet sted der de kan høre til. Det skal bli en reise fylt av forbudte spørsmål, hjertesorger og standhaftighet. Etter hvert som søstrene vokser og blir kvinner tvinges de til å sette alt på spill, og ta valg med konsekvenser som vil vare hele livet ut, og enda lenger enn det.En nydelig, emosjonell og eksotisk fortelling som er umulig å ikke la seg gripe av."En levende fortelling inspirert av forfatterens egen familiehistorie." Easy Living «En gripende roman om behovet for å høre til og finne sin egen plass i verden, og et portrett av et land og et samfunn gjennom en periode med omveltninger og uro.»Good Book Guide«Dette er en fantastisk roman. En sidevender som er både rørende, følsom og tankevekkende. Anbefales på det varmeste.» Historical Novels Society«Alison McQueen skildrer de kulturelle ulikhetene mellom inderne og de britiske kolonistene med omsorg og medfølelse, og skaper en fengslende fortelling som det er vanskelig å glemme.» Beverley Guardian

Read 44 reviews from the world's largest community for readers. India 1925.

Hver tirsdag i halvannet år har pensjonisten Eivy truffet den papirløse moren og hennes to barn for å gjøre hyggelige ting sammen. Kjøp De hemmelige barna fra Cappelendamm India 1925. Britiske James MacDonald driver en teplantasje i provinsen Assam.

RELATERTE BØKER