Uskyldig offer

Uskyldig offer - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Uskyldig offer.pdf
ISBN
3348277022474

BESKRIVELSE

Nora har søkt tilflukt hos en klok kone i de finske skoger, men en ulveflokk gjør det utrygt å ferdes i traktene. Hjemme på Tønset lar Anna en tater ved navnet Vandreren bo på Øvre Garmo, men Atle blir mistenksom når han finner en pistol blant mannens eiendeler. Idet markedsdagene begynner, dukker Ulrikka og Jone opp. De har ett og annet å fortelle om Vandreren. "Hva skjedde med familien hans?" spurte Anna med ett. "De ble drept mens de sov." Anna stirret forferdet på Ulrikka. "Det ryktes at Vandreren er på utkikk etter gjerningsmannen." Anna rynket pannen. "Det kommer mye folk til markedsdagene. Kommer drapsmannen til Tønset? Er det derfor Vandreren har gitt seg til her?"

Del på Twitter Del på ... - Frp har blitt et uskyldig offer Fremskrittspartiets leder Siv Jensen synes det er avskyelig at Anders Behring Breiviks holdninger knyttes til Frp. - Frp blitt et uskyldig offer, sier Siv Jensen. Kjøp Uskyldig offer fra Norske serier Nora har søkt tilflukt hos en klok kone i de finske skoger, men en ulveflokk gjør det utrygt å ferdes i traktene.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2016 Lengde: 6 t. 41 min.

RELATERTE BØKER