Stupetårnet

Stupetårnet - Arne Hjeltnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hjeltnes
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Stupetårnet.pdf
ISBN
1250563187982

BESKRIVELSE

Gymlærar Norman Koggen har samla inn pengar til eit nytt stupebrett på Bystranda. Men så går noko forferdeleg gale i Den Vesle Byen ved sjøen. Ordføraren kuppar stupebrettet. Politisk maktkamp, inkompetanse og prestisje sender byen ut i ein millionskandale. Det som skulle vera til glede for innbyggarane, vert eit mareritt av nasjonale dimensjonar. Korleis kunne de gå så gale? Midt i dramaet står ein eigenrådig ordførar, ein pensjonert gymlærar og ein irsk pubmusikar.

Tårnet skulle opprinnelig koste rundt 1,5 millioner, men den endelige prisen ble 25,8 millioner kroner. Hamar kommune betalte 13,1 millioner kroner, etter å ha fått seks ... I bruk fra 2015 Arbeidet med stupetårnet på Koigen ble en lang og brokete affære, men det hele fikk en lykkelig slutt.

- Vi ser ingen annen mulighet enn å fjerne stupetårnet hvis denne typen hærverk fortsetter, sier enhetsleder for veg, park og anlegg, Jonny Stensåsen. - Stupetårnet i Hamar er for meg og mange andre blitt en herlig positiv historie og som knyttes direkte til Hamar. Ja, det ble til og med TV-program og internasjonal eksportvare i regi av Ylvis-brødrene av nettopp denne skrekkhistorien som nå er blitt en gladhistorie for svært mange. Kjøp 'Stupetårnet' av Arne Hjeltnes fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER