Smygetreet

Smygetreet - Stine S. Samuelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine S. Samuelsen
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Smygetreet.pdf
ISBN
8298835076475

BESKRIVELSE

Sigvart har fridd til Laura, men brått er han i lensmannens søkelys. Laura vet ikke hva hun skal tro. Heldigvis har hun Augusta, som passer sønnen mens hun arbeider i landhandleriet. Men da Vesle-Anders blir febersyk, er selv fødekona opprådd. Siste utvei er å prøve et gammelt, myteomspunnet ritual en månelys natt ...Sigvart gikk rett bak henne. «Dette kommer til å gå bra, Laura.» Laura snudde seg. «Tror du det, Sigvart?» Det gjorde vondt i magen av angst. Den lå som en uslipt sten inni henne. Hvert åndedrag, hvert ord og hvert steg skrapte borti de ru kantene og minnet henne på det hun ikke visste. Om sønnen ville overleve.

Heldigvis har hun Augusta, som passer sønnen mens hun arbeider i landhandleriet. Men da Vesle-Anders blir febersyk, er selv fødekona opprådd. Kjøp Smygetreet fra Tanum Sigvart har fridd til Laura, men brått er han i lensmannens søkelys.

Heldigvis har hun Augusta, som passer sønnen mens hun arbeider i landhandleriet. Men da Vesle-Anders blir febersyk, er selv fødekona opprådd.

RELATERTE BØKER