Den siste Weynfeldt

Den siste Weynfeldt - Martin Suter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Suter
DIMENSJON
9,80 MB
FILNAVN
Den siste Weynfeldt.pdf
ISBN
6470390466415

BESKRIVELSE

Adrian Weyfeldts rolige ungkarsliv er definitivt over da han en kveld lar seg overtale av den unge Lorena til å ta henne med seg hjem. I sentrum av historien står en kunstauksjon, en eldre konkursrammet kunstelsker som har mistet hele samlingen sin, et berømt maleri som både finnes om original og forfalskning, og spørsmålet om hvorvidt den ytterst kultiverte og korrekte Weynfeldt, som arbeider som kunstekspert for et kjent internasjonalt auksjonshus, klarer å motstå fristelsen til å gjøre noe han aldri har gjort før.

I sentrum av denne thrilleren står en kunstauksjon, en eldre konkursrammet kunstelsker, et berømt maleri som både finnes som original og i en forfalsket utgave, ... De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

Og naturligvis er det kjærlighet inne i bildet. Fikk boken som tenåring og den appallerte sterkt til den eventyrlystne og romantiske delen av meg som tenåring.

RELATERTE BØKER