Den kliniske samtalen

Den kliniske samtalen - Einar Kringlen, Arnstein Finset | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Kringlen, Arnstein Finset
DIMENSJON
6,49 MB
FILNAVN
Den kliniske samtalen.pdf
ISBN
3886736005676

BESKRIVELSE

I denne boka tar forfatterne for seg lege/pasientforholdet ut fra individuelle og sosialpsykologiske synsvinkler med eksempler fra klinisk praksis. . Hva kjennetegner et godt terapeut/pasientforhold?. Hvorfor reagerer folk så forskjellig på sykdom?. Hva er sykdomsadferd?. Hvordan kan man forklare placeboeffekten?Dette er noen av de mange spørsmål forfatterne belyser i denne boka.Denne 2. utgaven, som er ajourført og noe utvidet med nyere forskningsresultater, erberegnet for medisinstudenter, men vil også være viktig for psykologer,sykepleiere og andre grupper innenfor helsesektoren som har kontakt med ulike pasientgrupper.

Pris kr 386 (spar kr 73). Se flere bøker fra Pål Gulbrandsen. Den kliniske samtalen Den kliniske samtalen kommunikasjon og pasientbehandling.

Vi følger evidensbasert psykologisk praksis (EBPP) og vår tilnærming i terapi er derfor basert på anerkjent forskning, praksis og erfaring. Hvilken metode vi bruker i møte med deg eller dere, velges når vi møter deg og dine problemstillinger. Motiverende samtale (kjent på engelsk som Motivational interviewing og forkortet MI) er en rådgivingstilnærming delvis utviklet av de kliniske psykologene professor William R.

RELATERTE BØKER