Vitsen og dens forhold til det ubevisste

Vitsen og dens forhold til det ubevisste - Sigmund Freud | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Freud
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Vitsen og dens forhold til det ubevisste.pdf
ISBN
6494028199010

BESKRIVELSE

Under arbeidet med "Drømmetydning" (1900) ble Freud slått av hvor mange vitser som dukket opp i forbindelse med drømmene han analyserte. I dette verket arbeider han videre med en hypotese om at "vitseteknikken" følger de samme psykiske strukturene som drømmearbeidet. Artikkelen "Humoren" (1927) trykkes som et appendiks til den norske oversettelsen av "Vitsen". Her utdypes forskjellen mellom vits og humor. Med bibliografi.

Hos enkelte er fascinasjonen så sterk at lysten til å vitse tar overhånd og gjør det ... Vitsen og dens forhold til det ubevisste. Sigmund Freud.

Han utgir også det verket som ved siden av Drømmetydningen skal komme til å få størst ... Freud, Sigmund: Der Witz und seine Beziehung zum Unbewussten / Vitsen og dens forhold til det ubevisste, Leipzig und Wien 1905 / Oslo 1994. Pax.

RELATERTE BØKER