Regnvokteren

Regnvokteren - Tatiana de Rosnay | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tatiana de Rosnay
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Regnvokteren.pdf
ISBN
3792722302961

BESKRIVELSE

Regnvokteren er en ny, sterk roman fra Tatiana de Rosnay om familiehemmeligheter og forsoning. Familien Malegarde er samlet i Paris for å ferie faren Pauls 70-årsdag. I "Lysenes by" er det unntakstilstand, for Seinen går over sine bredder. Innestengt på hotellet trues også samholdet i familien og gammelt grums kommer til overflaten. Det tvinger dem til å konfrontere det uunngåelige. "Intens, skremmende og fascinerende."- Femina, Frankrike

Etter Regnvokteren skal det mye til før jeg bruker tid på enda en for jeg syntes den var kjedelig. Vi følger familen Ma Med «Regnvokteren» har Tatiana de Rosnay noe på hjertet: - Dette er en bok om toleranse.

Helt uten å stave ting i klartekst greier forfatteren å skrive frem karakterer som virkelig tar en ved hjerterota. Den indre krisen familien opplever forsterkes av den ytre krisen som flommen i Paris medfører.

RELATERTE BØKER