En for alle

En for alle - Jostein Alberti-Espenes, Bodil Jenssen Houg, Katti Anker Teisberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jostein Alberti-Espenes, Bodil Jenssen Houg, Katti Anker Teisberg
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
En for alle.pdf
ISBN
9459431124656

BESKRIVELSE

Å være en person for alle er rektors lodd og privilegium. Elever, foreldre og ansatte i skolen skal ha tillit til at rektor er der for alle, ikke minst i saker der elever opplever seg krenket. Til grunn for boka ligger dette, og følgende to erkjennelser: Mennesker - barn, ungdom, voksne, foreldre, lærere og rektorer - vil godt, ønsker godt og forsøker å handle i tråd med dette. Konflikter, krenkelser og mobbing kan forebygges, stanses og løses. Mange års iherdig innsats for gode skolemiljøer er ikke tilstrekkelig - vi leser fremdeles om rektorer som ikke har klart å løse saker der elever opplever noe eller noen i skolen som krenkende. Skolemiljøsakene må altså løses bedre enn det som er tilfellet i dag. Forfatterne peker med denne boka nettopp på hvorfor sakene er vanskelige, og hvordan rektor kan løse dem, til fordel for de involverte. Tillit, håndteringskompetanse og løsningsorienterte strategier er nøkkelbegreper i arbeidet. Boka er tiltenkt ledere i skolen og alle andre som engasjerer seg i elevenes psykososiale miljø. Den er skrevet med utgangspunkt i tre roller: mobbeombud, rektor og rådgiver i skolenes støtteapparat.

Idretten har en helt spesiell plass i hjertet til Fredrikstad folk, men i disse dager handler det lite om scoringer, poeng og prestasjoner på banen. En måte å sette ord på det solidariske menneskelige fellesskapet, på godt og vondt, avhengig av hva fellesskapet samler seg om og forsvarer. Men også viktige ord for troen.

Skriv inn så mange synonymer du klarer til radioaktiv, separert med komma Definisjon av en gang for alle i Online Dictionary. Betydningen av en gang for alle.

RELATERTE BØKER