Drømmenes land

Drømmenes land - Vidar Sundstøl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Sundstøl
DIMENSJON
5,61 MB
FILNAVN
Drømmenes land.pdf
ISBN
8987775588727

BESKRIVELSE

Første bok i den prisvinnende Minnesota-trilogien. Med stor eventyrlyst spinner Vidar Sundstøl en vev av fortellinger om området rundt Lake Superior - om kanopadlende franske pelshandlere, om ojibway-indianere, om medisinmannen Swamper Caribous spøkelse, og, ikke minst, vår tids etterkommere av de skandinaviske pionerene. Den norskættede politimannen Lance Hansen finner en ung norsk turist brutalt slått i hjel ved bredden av Lake Superior i USA. Eirik Nyland fra KRIPOS blir sendt fra Norge for å bistå i saken. Kort tid etter kommer Lance på sporet av det han mener må være et mord begått på nøyaktig samme sted, men over hundre år tidligere, og som involverer hans egen slekt fra Halsnøy på Vestlandet. Etter hvert viser det seg at familien hans også er involvert i mordet på den norske turisten, og Lance er til slutt overbevist om at han vet hvem morderen er. Men han kan ikke si noe. For sier han det han vet, vil hele hans verden rase sammen. Og mordetterforskningen nærmer seg ubønnhørlig sitt klimaks.

Eirik Nyland fra KRIPOS blir sendt fra Norge for å bistå i saken. Kjøp Drømmenes land på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Drømmenes land i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. >Handlingen i "Drømmenes land" finner sted på The North Shore nord for Duluth i Minnesota, hvor langt på vei de fleste innbyggerne har skandinavisk opphav.

Han er norskamerikaner og politimann. Hørte på en gammel opptakskassett for en stund siden *mimre mimre!!* og der dukket det opp en søt liten sang som jeg helt hadde glemt.. Den er altså norsk, rolig og melankolsk, og refrenget er noe sånt som "Kom bli med meg, kom og bli med meg inn i Drømmenes land. Denne utgaven inneholder et eksklusivt utdrag fra bok nummer to, De døde, som lanseres i september Drømmenes land er første bok i Minnesota-t Flere i samme serie.

RELATERTE BØKER