Åndsverkloven

Åndsverkloven En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Åndsverkloven.pdf
ISBN
9868156608126

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

Lovens formål § 2. Opphavsrett til åndsverk § 3.

Utredningen om kunstnerøkonomien fra 2015 viste blant annet at den teknologiske utviklingen har svekket rettighetshavernes stilling. Åndsverkloven er den viktigste loven vi har for alle som lager musikk, skriver tekst, gjør design, lager film, driver med teater eller skaper kunst. Loven er laget for å sikre eierskap til egne verk, men når lovteksten for første gang på 60 år skrives på nytt, ser det ut til at loven ikke lenger evner å ivareta rettighetene den er ment å beskytte. Åndsverkloven - åvl.

RELATERTE BØKER