Når en snakker om trollene

Når en snakker om trollene - Liv Sundli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Sundli
DIMENSJON
9,75 MB
FILNAVN
Når en snakker om trollene.pdf
ISBN
4453370828203

BESKRIVELSE

Hennie har vikariat på universitetet, etter en bilulykke året før som gjorde det nødvendig å finne et roligere arbeidsmiljø. Hun finner seg til rette, trives med arbeidet og kollegene, og gleder seg til å ta fatt på sitt yndlingstema i undervisningen. Da får hun den første sjikanerende mailen. Følelsen av skam, avmakt og raseri gjør dagene annerledes enn planlagt. Fjellet har alltid vært et pustehull når livet kjennes kvelende. Men også hit kommer frykten. Uhyggen stiger da Hennie kommer på jobb igjen og finner nye e-brev, denne gangen enda mer truende, og med hint om et kjennskap til hennes og Richards rutiner, som gjør at det må settes i gang etterforskning. Richards reisestipend og hennes egen problematiske arbeidssituasjon sender dem til Oxford i to måneder. Her virvles de inn i arbeids- og selskapsliv som står i sterk kontrast til problemene hjemme, inntil de igjen får bevis for at de er iakttatt. Noen har snust dem i sporene, og Hennies situasjon blir farlig.

«Å snakke om kristne verdier uten å snakke om Auschwitz, ... Trollet, som i 1997 måtte se seg slått av nissen «Golli» i VGs kåring over Norges styggeste turistattraksjon, skal nå forhåpentligvis få en ny eier, melder avisen Fremover. - Tenk over hvor dere snakker sammen når dere skal snakke om vanskelige ting. Atmosfæren påvirker stemningen, ofte hjelper det å ha det koselig rundt seg når en skal snakke fortrolig.

Kanskje vet ikke venner, familie eller lærere så mye om hva du strever med. Det kan være mange grunner til at man ønsker å holde vonde ting for seg selv, men ... Når ting blir vanskelig, eller om du er bekymret for en som ikke har det bra, kan det være nyttig å snakke med noen.

RELATERTE BØKER