Landskap med kulehull

Landskap med kulehull - Fredrik Skagen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Skagen
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Landskap med kulehull.pdf
ISBN
8745216254720

BESKRIVELSE

Morten Martens er tilbake! Et hittil ukjent maleri av Vincent van Gogh blir oppdaget i Polen. En nordmann improviserer sitt livs største kupp, rett for nesen på de internasjonale kunsthaukene. Han gjennomfører et farefylt dobbeltspill, en tour de force hvor døden puster ham i nakken. Men vanskeligst blir det nok å bløffe datteren... Hvem nordmannen er? Morten Martens, naturligvis.

En nordmann improviserer sitt livs største kupp, rett for nesen på de internasjonale kunsthaukene. Han gjennomfører et farefylt dobbeltspill, en tour de force hvor døden puster ham i nakken. Kjøp Landskap med kulehull fra Bokklubber Morten Martens er tilbake! Et hittil ukjent maleri av Vincent van Gogh blir oppdaget i Polen.

Han gjennomfører et farefylt dobbeltspill, en tour de force hvor døden puster ham i nakken. Kjøp Landskap med kulehull fra Bokklubber Morten Martens er tilbake! Et hittil ukjent maleri av Vincent van Gogh blir oppdaget i Polen. En nordmann improviserer sitt livs største kupp, rett for nesen på de internasjonale kunsthaukene.

RELATERTE BØKER