I løgnens makt

I løgnens makt - Anne Marie Meyer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
I løgnens makt.pdf
ISBN
5776936739850

BESKRIVELSE

Kjellaug stirret forferdet på Hallgeir. Den hvite skjorta var åpen i halsen, og det blonde håret var bustet og fuktig av svette. Hun satte hendene på hoftene og så trassig på ham.- Jeg danser med hvem jeg vil, Hallgeir Storli, og hvem det måtte være har du ikke noe med! Kjellaug var arg. Hva innbilte han seg egentlig, den halvgamle bonden?Hallgeir flirte stygt og tok et ustøtt skritt mot Jørgen.- Det skal vi nå se på, snøvlet han og dyttet til tateren.- Gå, sa han. - Vi vil ikke ha slike som deg her.Nå hadde Kjellaug fått nok. Hun stilte seg foran Jørgen, som hadde forholdt seg taus etter at Hallgeir kom og ville bryte inn i dansen. - La ham være i fred, smalt det fra Kjellaug. - Han har ikke gjort deg noe.Det ble dørgende stille rundt dem. Musikken stilnet og folk begynte å trekke nærmere.

En klassisk og mer presis, men også mer omstendelig definisjon ble formulert av sosiologen Max Weber (1864-1920): «Makt ... Kjellaug stirret forferdet på Hallgeir. Den hvite skjorta var åpen i halsen, og det blonde håret var bustet og fuktig av svette.

Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. Kjøp I løgnens makt. Kjellaug stirret forferdet på Hallgeir.

RELATERTE BØKER