Forvaltningskunnskap

Forvaltningskunnskap Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,29 MB
FILNAVN
Forvaltningskunnskap.pdf
ISBN
1566287704870

BESKRIVELSE

Lærebok for universitet og høyskoler om norsk offentlig forvaltning; sentralt, regionalt og lokalt. Den tar for seg forvaltningens organisasjon, personalsammensetning og kultur, samt forholdet til våre øverste statsmyndigheter. Denne utgaven inneholder nye kapitler om sentralforvaltningens europeisering og om nye reformer og tiltak. Med litteraturlister, liste over offentlige dokumenter, person- og stikkordregister.

GOD START er en startpakke med grunnopplæring for de første 6 månedene. Den inneholder blant annet e-læringskurs i grunnleggende forvaltningskunnskap, hverdagstips og skjema til oppfølgingssamtaler med leder. Online forvaltningskunnskap.

Håndbok i "Smart Lakseforvaltning" er et online presentasjons- og opplæringsenter. Den er for tiden under utvikling, og vil derfor i løpet av året jevnlig få tilført nytt stoff. Høyskolen i Lillehammer, Forvaltningskunnskap, Organisasjon og endring, Offentlig planlegging, Offentlig økonomi, Offentlig rett 1994-1999 (Deltidsstudier) Yrke.

RELATERTE BØKER