EU-kontrollen

EU-kontrollen - Dag Yngland, Alf Ole Ask | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Yngland, Alf Ole Ask
DIMENSJON
8,5 MB
FILNAVN
EU-kontrollen.pdf
ISBN
9194810505556

BESKRIVELSE

EU-kontroll, EU-støtte eller EU-pris - de praktiske følgene av det europeiske samarbeidet er blitt vanlige ord i vår hverdag. Men Norge er ikke medlem av EU. Likevel innfører vi gjennom EØS-avtalen EU-regler som påvirker tre fjerdedeler av vårt lovverk. EU-reglene kontrollerer oss, bilen vår og hjemmet vårt, men hvordan kan vi kontrollere EU? EU-kontrollen - jakten på det egentlige EU er boka for journalister, organisasjoner, bedrifter og forskere som forsøker å finne ut hvor EU-veien går videre. Språk, kultur, avstand og manglende åpenhet kan være barrierer for informasjon, men også at de norske søkerne ikke har tid, kontakter, kompetanse og trening i å lete seg frem til de interessante temaene.Forfatterne viser med intervjuer og eksempler fra egen erfaring hvordan EU-systemet jobber. Selv om EU-systemet er mer åpent enn noen gang, er de europeiske mediene fortsatt nasjonale i sin leserkrets og sine prioriteringer. Det er få som skriver om EU som EU.

Fleksibiliteten gjør at du kan gjennomføre kontrollen sommeren før, selv om kontrollfristen er på vinteren. Bestill time . EU-kontroll/periodisk kjøretøykontroll (PKK) Formålet med EU-kontrollen er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Strengere krav vil gi flere såkalte toer-feil som betyr utbedring og ny kontroll. Målet med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Når skal kjøretøyet mitt kontrolleres? Kontrollfristen bestemmes av dato for førstegangsregistrering og siste godkjente kontroll. Du kan ta EU-kontrollen når du vil, så lenge kjøretøyet er godkjent innen fristen.

RELATERTE BØKER