Dommerne og mediene

Dommerne og mediene Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,86 MB
FILNAVN
Dommerne og mediene.pdf
ISBN
2408419170147

BESKRIVELSE

Dette er tredje utgave av Dommerforeningens håndbok om regelverk og god praksis for dommernes forhold til mediene. Håndboka omhandler regelverket i møtet mellom domstolene og mediene, og er en veiledning i hvordan reglene kan håndheves. Denne utgaven er oppdatert og noe utvidet sammenlignet med de foregående utgaver. Dommerne og mediene retter seg først og fremst til dommere, men den vil være av interesse også for saksbehandlere i domstolene og for journalister, advokater og påtalejurister.

Produktinformasjon. Undertittel En håndbok om regelverk og god praksis for dommernes forhold til mediene ... Dette er tredje utgave av Dommerforeningens håndbok om regelverk og god praksis for dommernes forhold til mediene.

Dommerne bør vise maksimal åpenhet, sier generalsekretær Per Edgar Kokkvold i Norsk Presseforbund. - Det er skuffende at så få har svart.

RELATERTE BØKER