Contact; fransk I

Contact; fransk I - Gro Lokøy, Brynjulf Ankerheim | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Lokøy, Brynjulf Ankerheim
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Contact; fransk I.pdf
ISBN
7908056630280

BESKRIVELSE

Alt-i-ett, tekst, oppgaver, vokabular, grammatikk. Mange morsomme og varierte oppgaver. Tematisk presentasjon av nivåtilpassete og autentiske tekster. Fokus på vokabular ved hjelp av temasider og øvelser.

DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk. adresse oversettelse i ordboken norsk bokmål - fransk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Å studere fransk gir meir enn berre språket; det er ein inngang til ein kultur og ein historie som har påverka styresett og tankegods i heile verda.

Fransk Guyana grenser til Surinam i vest, Brasil i sør og øst, og til Atlanterhavet i nord, og omfatter også øygruppen Îles du Salut, og er det eneste territorium i Sør-Amerika som styres av en utenlandsk regjering. En klassissk fransk løksuppe er laget av enkle ingredienser, men smaker vidunderlig. Vær tålmodig og la løken steke seg ordentlig gyllenbrun, så er belønningen en helt nydelig suppe! Vil du levere bekymringsmeldingar, kontakt oss i kontortida på telefon 22 40 00 00 eller bruk varsle oss-knappen.

RELATERTE BØKER