101 smarte spørsmål du stiller når du søker jobb

101 smarte spørsmål du stiller når du søker jobb - Ron Fry | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ron Fry
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
101 smarte spørsmål du stiller når du søker jobb.pdf
ISBN
4555783233408

BESKRIVELSE

Dette er boken for alle jobbkandidater som tror at “Har du noen spørsmål?” betyr at intervjuet er over. Dette spørsmålet markerer tvert imot begynnelsen på den siste og kanskje viktigste fasen av intervjuet – en fase som er så viktig at om du ikke forbereder deg ordentlig til den, kan den gjøre alt arbeidet du har nedlagt så langt bortkastet – blant annet det å sørge for gode svar på vanskelige spørsmål! Det er her du skal begynne å stråle – vise frem dybden og bredden i undersøkelsene dine, la intervjueren forstå hvor perfekt bakgrunnen din passer til jobbeskrivelsen, og faktisk be om jobben! Denne boken dekker alt:• hva du skal spørre om• når du skal spørre om det• hva slags svar du kan regne med å få.101 smarte spørsmål på jobbintervjuet gir alle – fra første gangs jobbsøkende til erfarne proffer – praktisk informasjon og råd de trenger for å lykkes på intervjuet og lande drømmejobben.

Det vil si at om du besvarer ett spørsmål korrekt, vil det neste spørsmålet/oppgaven du får være enda litt vanskeligere. Figurtest/matrisetest: - Disse testene administreres både på papir og elektronisk. Nå er det viktig å huske at du ikke skal vri samtalen til et forhør.

Og for å gjenta, så ville jeg prøvd å skrive på norsk uansett, når det virker som du skriver så bra som du gjør. Ikke vær passiv under intervjuet. Ikke bare svar på spørsmålene.

RELATERTE BØKER