Sviktet

Sviktet - Anne Marie Meyer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Sviktet.pdf
ISBN
2784801414757

BESKRIVELSE

- De finner ham, det er jeg viss på. Onkel Harald kjenner skogen bedre enn noen, det samme gjør Anders. Kom nå, Embret, du kan ikke stå her ute i regnet. Da blir du syk. - Men tenk om de ikke finner Sigurd?- Ikke vær redd, han er snart hjemme igjen. Nå skal du sove.- Du er ikke sint? Stemmen skalv da han tittet engstelig på Kristin. - Nei, jeg er ikke sint. Ingen kommer til å bli sint på deg, sa hun mildt.

Det motsatte av et synonym er et antonym (ord med motsatt betydning). Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet.

Hvilket «vi»? Det er 75 år siden konsentrasjonsleieren Auschwitz ble befridd, og Europas politiske ledere samles på åstedet for å minnes ofrene for katastrofen. Sviktet av foreldre, ble den voksne i familien OMVENDTE ROLLER: Maria Bonnevie spiller moren Astrid, som har store humørsvingninger. Jill, spilt av Ylva Bjørkaas Thedin, går inn i rollen som voksen og trøstende.

RELATERTE BØKER