På den onde dag

På den onde dag - Peter Temple | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Temple
DIMENSJON
8,19 MB
FILNAVN
På den onde dag.pdf
ISBN
1470141426408

BESKRIVELSE

På den onde dag av Peter Temple er et fyrverkeri av en thriller.Krim på sitt beste. Jeg elsker alt av denne mannen! Hardt, spennende, medrivende og smart. Alt i et forrykende tempo. Marte, Adlibris.Boken er skapt for det 21. århundre, der den oppsummerer en verden hvor så godt som alle er under overvåking, der informasjon er mer dødelig enn eksplosiver, og der hemmeligheter er langt mer verdt enn et menneskeliv.Fem mennesker ligger døde på gulvet i en festningslignende villa i Johannesburg. En enslig overlevende blir funnet med sin dødsdom i hendene, et videobånd. Mektige menn og mektige nasjoner vil gjøre alt som står i deres makt for å fjerne både Con Niemand og videobåndene for godt.Peter Temples fryktinngytende verden av paranoia og knust kjærlighet strekker seg fra Johannesburg til London og fra Hamburg til bakkelandskapet i Wales.

århundre, der den oppsummerer en verden hvor så godt som alle er under overvåking, der informasjon er mer dødelig enn eksplosiver, og der hemmeligheter er langt mer verdt enn et menneskeliv. På den onde dag er et fyrverkeri av en thriller, skapt for det 21. århundre, der den oppsummerer en verden hvor så godt som alle er under overvåking, der informasjon er mer dødelig enn eksplosiver, og der hemmeligheter er langt mer verdt enn et menneskeliv.Fem mennesker ligger døde på gulvet i en festningslignende villa i Johannesburg.

Men så kom jeg på dette verset: ... Jeg tenkte tilbake på dagen min: Da jeg kom på jobb fant jeg ut at vi var underbemannet, og jeg fikk flere oppgaver enn jeg synes var rimelig. På den onde dag er et fyrverkeri av en thriller, skapt for det 21.

RELATERTE BØKER