Kullunge

Kullunge - Monica Kristensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Kristensen
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
Kullunge.pdf
ISBN
6599780974222

BESKRIVELSE

Barn forsvinner fra barnehagen i Longyearbyen. De er ikke borte lenge, og ingen tar det alvorlig når barna nekter å si hvor de har vært. Men så forsvinner en liten pike uten å komme tilbake. Sporene hun etterlater seg fører inn i gruvegangene og ned i dypet av de nedlagte kullminene på Svalbard. Kullunge er Monica Kristensen andre kriminalroman fra Svalbard. Boken gir oss både et foruroligende mysterium å oppklare og et særegent portrett av det arktiske øysamfunnet - et stykke Norge langt mer fremmedartet enn vi har for vane å tenke oss.

Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner! Innbundet. Legg i ... Kullunge er Monica Kristensen andre kriminalroman fra Svalbard.

Sporene hun etterlater seg fører inn i gruvegangene og ned i dypet av de nedlagte kullminene på Svalbard. Med Kullunge har Monica Kristensen skrevet en intenst spennende kriminalroman fra Svalbard. Les mer.

RELATERTE BØKER