Inn i norskfaget

Inn i norskfaget - Sveinung Nordstoga | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sveinung Nordstoga
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Inn i norskfaget.pdf
ISBN
2904764811107

BESKRIVELSE

Boka kombinerer norskfag, norskfaghistorie, norskfagdebatt og norskdidaktikk. Forfattaren kastar lys over karakteristiske trekk ved faget, faghistoria, debatten og didaktikken. Han skriv for allmennlærarstudentar og studentar i praktisk pedagogisk utdanning som studerer norsk. Har litteraturliste, person- og sakregister.

Forslaget om å kutte ned norrønt språk har skapt reaksjoner. Norskfaget skulle kanskje ikke hatt et så bastant navn, men f. eks så handler norsk muntlig om det som man egentlig kunne kalt norsk allmennkunnskap.

Teaterforestillingen i Skien om den «Store skumle Moby Dick» går seg vill i sin egen fortelling. Innhold Studiehåndbok Studiehåndbøker 2020/2021 Studiehåndbok Emner LUP Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk MA Grunnskolelærerutdanning 1.-7. trinn (campus) 2MNK171-6 Norsk emne 6: Vitenskapelige teorier og metoder i norskfaget Norskfaget befinner seg i spenningsfeltet mellom det historiske og det samtidige, det nasjonale og det globale.

RELATERTE BØKER