Arbeid, sykdom og moral

Arbeid, sykdom og moral Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Arbeid, sykdom og moral.pdf
ISBN
5347515572646

BESKRIVELSE

Vi blir rikere og rikere og stadig friskere i de skandinaviske land. Vi er blant de mest sjenerøse velferdsstater i verden, med mange rettigheter i arbeidslivet, et godt utbygd helsevesen og et omfattende bistands­apparat. Hvordan kan det da ha seg at Norge og Sverige har det høyeste sykefraværet i Europa? Spørsmålet har opptatt politikere og analytikere i lang tid i begge land. En rekke tiltak og reformer er satt i verk for å få ned fraværet, uten at det synes å ha hatt nevneverdig effekt. Når ingen av løsningene som er forsøkt, synes å virke, er det grunn til å se mer kritisk på måten problemet blir forstått på. Her beskrives hvordan det høye sykefraværet kan forstås på nye måter ved å trekke inn de endringene som i dag skjer i arbeids­ og samfunnslivet, og alternative måter å møte det høye fraværet på. Johans Sandvin er professor i sosiologi ved Høgskolen i Bodø og gjeste­professor i sosialt arbeid ved Luleå tekniske universitet. De andre bidragsyterne er Georg Espolin Johnson, Sivert Antonson, Åsa Vidman og Ulf Häglund.

Skip to the beginning of the ... En rekke tiltak og reformer er satt i verk for å få ned fraværet, uten at det synes å ha hatt nevneverdig effekt. Kjøp 'Arbeid, sykdom og moral, om legeattestert fravær og veien tilbake til jobb' av Johans Sandvin fra Norges raskeste nettbokhandel.

Muligheter og begrensninger på arbeidsplassen skal vurderes i samarbeid med den ansatte. 2.2.1 Moral ... Gjennom vår utdanning har vi fått mye generell kompetanse om sosialt arbeid, og gjennom bacheloren ser vi muligheten til å bruke denne kunnskapen, samt å fordype oss i et emne.

RELATERTE BØKER