Vargsundet

Vargsundet - Olivier Truc | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olivier Truc
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Vargsundet.pdf
ISBN
5092059969628

BESKRIVELSE

Det er vår i det høye nord, og det evige, nådeløse lyset lar ingen slippe unna. Ved Barentshavets kyst ligger fremtidens arktiske Dubai, Hammerfest. Mens en reinflokk svømmer over Vargsundet på vei til sommerbeitet, dør en ung samisk reingjeter i en tragisk drukningsulykke, og en mektig lokalpolitiker blir senere funnet død på omtrent samme sted. Dette er de to første i en rekke mystiske dødsfall.«Vanvittig talentfull. Hatten av! Et friskt pust i krimsjangeren med sin litt nonsjalante tilnærming. Arktisk krim på fransk.» Transfuge«En fantastisk thriller, mangefasettert og eksotisk som få, som trekker leseren til seg i det nådeløse midnattssollyset.» Figaro Magazine

Mens en reinflokk svømmer over Vargsundet på vei til sommerbeitet, dør en ung samisk reingjeter i en tragisk drukningsulykke, og en mektig lokalpolitiker blir senere funnet død på omtrent samme sted. Velkommen til Hammerfest kommune. Her finner du informasjon om politisk virksomhet, kommunale tjenester, samfunnsutvikling, ledige stillinger og organisering av kommunen. Toftefjorden ligger på nordøstsida av Rebbenesøya, vis-a-vis Hersøya, rett sørvest for det nordlige utløpet av Vargsundet.

Her finner du informasjon om politisk virksomhet, kommunale tjenester, samfunnsutvikling, ledige stillinger og organisering av kommunen. Toftefjorden ligger på nordøstsida av Rebbenesøya, vis-a-vis Hersøya, rett sørvest for det nordlige utløpet av Vargsundet. Beskrivelse Sjølve Toftefjorden er er grønn, beskytta lunge i bunnen av en kort fjordarm.

RELATERTE BØKER