Jørgen + Anne er sant

Jørgen + Anne er sant - Vigdis Hjorth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Jørgen + Anne er sant.pdf
ISBN
4202987341718

BESKRIVELSE

Tidenes kjæresteroman! Noen voksne tror man ikke blir forelsket før man er tretten år. Men det blir man. Da Anne gikk i fjerde, var hun så forelsket i Jørgen at hun nesten ødela gjerdet i Banditthagen og sov bak en stein hele natten da de ikke var kjærester mer. Men Ellen med den lange hestehalen ville også bli kjæreste med Jørgen. Da skrev Anne et falskt kjærlighetsbrev.Den mest forelska boken du kan tenke deg.

Dramatisert av Tor Fretheim. Instruktør: Lise Fjeldstad.

Ellen har bursdagsselskap, men gjestene slåss. Jørgen + Anne = sant, basert på en bok av Vigdis Hjorth, har blitt en vidunderlig film, takket være regissør Anne Sewitsky, manusforfatter Kamilla Krogsveen og sikkert mange fler.. De har prestert en sjeldent vakker og engasjerende historie om barns gryende følelsesliv.

RELATERTE BØKER