Hittebarnet

Hittebarnet - Stacey Halls | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stacey Halls
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Hittebarnet.pdf
ISBN
9747117583097

BESKRIVELSE

London 1754. Seks år etter at Bess etterlot sin nyfødte datter Clara på et barnehjem i London, drar hun tilbake for å hente henne. Hun frykter det verste, at Clara kanskje er død, men blir sjokkert når hun blir fortalt at hun allerede har vært der og hentet henne. Livet blir snudd på hodet når hun prøver å finne ut hvem som har vært og tatt med seg den lille jenta - og hvorfor. Mindre enn halvannen kilometer unna der Bess bor, i et stille og livløst hus i utkanten av London, bor det en ung enke som ikke har forlatt huset på et tiår. Da hennes nære venn - en ambisiøs, ung lege som jobber på barnehjemmet - overtaler henne til å hyre en barnepike for sin lille datter, nøler hun med å slippe en fremmed inn i hjemmet og livet sitt. Men fortiden truer med å innhente henne og rive hennes omhyggelig konstruerte verden i stykker. En gripende historie om mor og barn, klasse, makt, og kjærlighet mot alle odds. «The Familiars the bestselling debut of 2019. And her follow-up does not disappoint.» STELLA MAGAZINE «If you enjoy Mindhunter levels of suspense, you'll love it.» COSMOPOLITAN BIOGRAFI Stacey Halls vokste opp i Rossendale i Lancashire, England. Hun studerte journalistikk ved University of Central Lancashire, og flyttet deretter til London. Hun har jobbet som redaktør og skrevet for aviser og magasiner som Psychologies, Independent og Fabulous. Hun ga ut sin første roman i 2019, «The Familiars», som har solgt mer enn 150 000 innbundne eksemplarer.

Seks år etter at Bess etterlot sin nyfødte datter Clara på et barnehjem i London, drar hun tilbake for å hente henne. Hun frykter det verste, at Clara kanskje er død, men blir sjokkert når hun blir fortalt at hun allerede har vært der og hentet datteren. Livet tar stadig nye vendinger som overrasker Viktoria.

Den som har gjort mest for å bevare Cathrines ettermæle er hennes tipp- oldebarn, fru Aagot Andresen i Oslo. Hun er min viktiske kilde til denne artikkelen ved siden av de to herregårdenes historie og innskriftene på kistelokkene. Kjøp Hittebarnet fra Bokklubber Livet tar stadig nye vendinger som overrasker Viktoria.

RELATERTE BØKER