Det farlige havet

Det farlige havet - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Det farlige havet.pdf
ISBN
9203145032938

BESKRIVELSE

Tal og Nea hører at Shita roper på dem.Brølet hennes er både sint og sårtpå samme tid.Stokken med de to dyrenehar drevet et godt stykke ut fra land."Hvordan skal vi få tak i dem igjen?"sier Nea. "Jeg kan ikke svømme!"Hun er nesten på gråten.Tal rister på hodet."Ikke jeg, heller," sier han.Tal og Nea og Shita har vandret langt hjemmefra - Tigerstammen må jo finne seg sitt eget sted. En dag møter de noe de bare har hørt om, men aldri sett: Havet! Det er stort, vått og skummelt. Men heldigvis møter de også noen som kan hjelpe dem når ting blir virkelig farlig.Bli med inn i Tal og Neas verden. En verden full av spenning og farer - og gode venner! Det farlige havet er den fjerde boka i Tor Åge Bringsværds spennende lettlestserie Ulvegutten. Bøkene er friskt og fargerikt illustrert av Haakon Lie.Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Bla i boka. Se flere bøker fra Tor Åge Bringsværd. Men vår verste fiende - og klodens farligste dyr - er myggen.

Bli med inn i Tal og Neas verden. En verden full av spenning og farer - og gode venner! Det farlige havet er den fjerde boka i Tor Åge Bringsværds spennende lettlestserie Ulvegutten. Det farlige havet (Innbundet) av forfatter Tor Åge Bringsværd.

RELATERTE BØKER