Kveld i paradis

Kveld i paradis - Lucia Berlin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucia Berlin
DIMENSJON
3,68 MB
FILNAVN
Kveld i paradis.pdf
ISBN
1519935741870

BESKRIVELSE

En kvinne holder rundt det brennvarme porselenet når hun rekker ektemannen kaffekoppen. En annen stryker mannens underbukser før han står opp. En tredje betrakter en gardin som tar fyr, og en fjerde dytter skittentøystralla foran postbudet - for å kjenne seg i live.Lucia Berlin skriver skakt og sanselig om barndom, ungdom, ekteskap og enslighet, fra Texas til Chile, Mexico til New York; steder der hun selv har bodd og levd. Vi møter barn i lek, kvinner i arbeid, frustrerte koner og distanserte ektemenn; hjemvendte krigsveteraner og apatiske alkoholikere, forelskede tenåringer og revolusjonær ungdom. Alle forsøker de å komme gjennom dagene.Den norske utgaven av "Håndbok for vaskedamer" (2015) inneholdt 28 av de 77 novellene Lucia Berlin skrev i løpet av livet. "Kveld i paradis" (2018) er et kresent utvalg av de resterende. Her er 22 aldri tidligere oversatte noveller, skrevet med Berlins skarpe medmenneskelige blikk for det vakre i det stygge - i menneskene, i hverdagene, i livet.Forord av MARIA NAVARRO SKARANGER og MARK BERLIN.

omsl.qxp 14.01.2020 12:37 Side 1. En kvinne holder rundt det brennhete porselenet når hun rekker ektemannen kaffekoppen, med hanken vendt mot ham. "Kveld i paradis" (2018) er et kresent utvalg av de resterende.

Her er 22 aldri tidligere oversatte noveller, skrevet med Berlins skarpe medmenneskelige blikk for det vakre i det stygge - i menneskene, i hverdagene, i livet. 'Kveld i paradis' inneholder et nytt utvalg på 22 noveller som aldri tidligere har vært oversatt. Vi møter en kvinne som stryker mannens underbukser før han står opp, en som dytter skittentøytralla foran postbudet, bare for å kjenne at hun er i live, og en tredje som betrakter gardinen mens den tar fyr. "Kveld i paradis" inneholder et nytt utvalg på 22 noveller som aldri tidligere har vært oversatt.

RELATERTE BØKER