Kunnskap og virkelighet

Kunnskap og virkelighet - Christian W. Beck, Anton Hoëm | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian W. Beck, Anton Hoëm
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Kunnskap og virkelighet.pdf
ISBN
8294517569327

BESKRIVELSE

Anton Hoëm og Christian W Beck har i flere tiår arbeidet med begrepene kunnskap, virkelighet og samfunn innen fagfeltet: Samfunnsrettet pedagogikk. De går i boka tett inn på hvordan raske samfunnsendringer og en ny virkelighet gir ny kunnskap, nye kunnskapsformer og ny bruk av kunnskap. Tillit er blitt et viktig kunnskapstema. Forfatterne mener det er gode grunner til å sette spørsmålstegn ved troverdigheten til mye av den nye kunnskapen, som blir tilgjengelig gjennom media.

Beck Kunnskapen er blitt mer industrialisert. Samtidig vokser det fram en ny type kunnskap, som ...

-- Ethvert individ skaper dermed sin egen virkelighet. I lang tid har filosofer og forskere undret seg over hvordan vi oppfatter vår virkelighet og hvordan vi skaffer oss kunnskap. I denne artikkelen tar vi for oss en av tankegangene som besvarer disse spørsmålene: konstruktivismen.Teorien om konstruktivisme utstyrer oss med en interessant innfallsvinkel på studiet om psykologi. Kjøp Kunnskap og virkelighet fra Tanum Anton Hoëm og Christian W Beck har i flere tiår arbeidet med begrepene kunnskap, virkelighet og samfunn innen fagfeltet: Samfunnsrettet pedagogikk.

RELATERTE BØKER