Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser

Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser - Erika Coucheron Krogstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erika Coucheron Krogstad
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser.pdf
ISBN
5451154701771

BESKRIVELSE

"Hele spekteret" er en annerledes ungdomsbok. Den inneholder hele spekteret av de følelsene ungdom er opptatt av og hvor de skriftlig skal skrive inn i boken hva de føler. Derfor blir boken veldig privat. Det viktige er å å få reflektert over og satt ord på følelsene enten de er positive eller negative. I en virkelighet hvor de fleste unge i stor grad forholder seg til mobilen og sosiale medier, blir det ikke alltid tid til å gå i dybden når det gjelder eget følelsesliv. Derfor kan denne boken bli viktig for mange.

BOKeksperten.no er en bokhandel på nett som tilbyr deg det beste utvalget av ... Listelykke notatbok er en punktjournal inspirert av bullet journal-teknikken, og inneholder maler for kalender og lister som du kan fylle inn og fargelegge. Sidene er prikkete, som dotted grid-notatbøker, med tykt papir på 130 gram.

Den inneholder hele spekteret av de følelsene ungdom er opptatt av og hvor de skriftlig skal skrive inn i boken hva de føler. Derfor blir boken veldig privat.

RELATERTE BØKER