Forelskelse

Forelskelse - Anna Fiske | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Fiske
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Forelskelse.pdf
ISBN
3525004757959

BESKRIVELSE

Denne boken tar for seg hvordan vi føler forelskelse, med en humoristisk vri. Den skal inspirere til diskusjon og refleksjoner rundt temaet. Boken er ment for barn og ungdom med syn og hørselsskader og psykisk utviklingshemmede, og er tilrettelagt med enkelt innhold.

Hun har behandlet mennesker med Obssesive Compulsive Disorder (OCD), det som man tidligere kalte tvangsnevroser. Forelskelse, kærlighed og begær er tre forskellige følelser eller måske snarere primitive drifter, som kan måles tre forskellige steder i hjernen, fordi hver tilstand udløser forskellige hormoner.Forelskelse er en af menneskets stærkeste oplevelser. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om forelskelse og mer enn 1200 andre emner. Å være forelsket er en deilig følelse! Det kribler i magen og man oppfører seg kanskje litt rarere enn man gjør til vanlig. Men hva er egentlig forelskelse, og hva skjer i kroppen når man er ... Finn synonymer til forelskelse og andre relaterte ord.

Men hva er egentlig forelskelse, og hva skjer i kroppen når man er ... Finn synonymer til forelskelse og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett. - Forelskelse kan derfor forstås som en tilstand som holder mennesker sammen i lang nok tid til å ta seg av eventuelle barn i fellesskap.

RELATERTE BØKER