For sikkerhets skyld

For sikkerhets skyld - Helene I. Gundhus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene I. Gundhus
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
For sikkerhets skyld.pdf
ISBN
4641113038831

BESKRIVELSE

Politidirektoratets ideal om et kunnskapsstyrt politi forutsetter framvekst av en ny profesjonalitet i politiet. Med utgangspunkt i en studie av hvordan informasjons- og kommunikasjonsteknologi brukes i to politiorganisasjoner, undersøker Gundhus hvordan dette idealet praktiseres. IKT brukes i liten grad til å gjøre kunnskapsstyrt politiarbeid. Erfaringsbasert kunnskap gir status i interne kompetansehierarkier, og får betydning når prioriteringer gjøres. Forfatteren redegjør for at domestiseringen av IKT i politiet viser seg å være mer policy- og teknologidreven enn kunnskaps- og informasjonsstyrt. Vitenskapeliggjøring av politiarbeidet settes inn i en større historisk sammenheng, og drøftes ut fra en bredere samfunnsmessig kontekst. Sentralt i boken står rammebetingelser for gapet mellom policy-dokumenter og kunnskapsarbeid i politiet.

Fokuset for kursene er å få frem hvordan eiere kan drifte bygningene sine sikkert, på en praktisk og gjennomførbar måte. : for ens skyld av omsorg for, interesse for en for ens skyld av omsorg for, interesse for en / for sikkerhets skyld av hensyn til sikkerheten ; se sikkerhet for sikkerhets skyld av hensyn til sikkerheten ; se sikkerhet // For sikkerhets skyld. 495 likes.

Neeiiiii! Bildene miiiiineeeeee! Are Thunes Samsonsen. 18 Jan 2010 14:22.

RELATERTE BØKER