Åstedet

Åstedet - Jodi Picoult | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jodi Picoult
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
Åstedet.pdf
ISBN
8339049165791

BESKRIVELSE

Tenåringen Jacob Hunt er noe for seg selv. Han er glødende opptatt av forbrytelser og etterforskningsanalyse. Takket være politiradioen han har på rommet dukker han alltid opp der det har skjedd noe kriminelt, og han forteller politiet hva de bør foreta seg. Som regel har han rett. Men Jacob har Aspergers syndrom, en form for autisme og er håpløs på å oppfatte sosiale signaler eller uttrykke seg.En dag blir byen skaket av et bestialsk mord, og for en gangs skyld er det politiet som stiller Jacob spørsmål. Alle kjennetegnene på syndromet hans - ikke å se folk i øynene, rykninger og ukontrollerte bevegelser, uberørthet - kan virke som uttrykk for skyld på lovens håndhevere. Plutselig blir Jacob og familien som bare ønsker å leve mest mulig normalt, utsatt for en voldsom oppmerksomhet. For moren Emma er det en brutal påminnelse om all intoleranse og misforståelse som alltid har rammet familien. For broren Theo er det et bevis på at intet er normalt på grunn av Jacob. Og fremfor alt henger spørsmålet over dem: Er Jacob en morder?

— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) March 11, 2020. Politiet foretar tekniske undersøkelser på åstedet og går gjennom videoopptak fra området. TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Åsted Norge.

Boken tar for seg ... Den siktede mannen er i 40-årene og er bosatt i Nittedal, opplyser Øst politidistrikt. En politipatrulje fant den døde mannen i en bil utenfor Maxbo i Nittedal klokken 5.30 torsdag morgen.

RELATERTE BØKER