29 sider mot søvnproblemer

29 sider mot søvnproblemer - Kerstin Jeding | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kerstin Jeding
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
29 sider mot søvnproblemer.pdf
ISBN
4749768676140

BESKRIVELSE

«Hver generasjon må takle de store spørsmålene om vår grunnleggende måte å leve på. Kerstin Jeding, en ung og svært begavet psykolog med stress- og søvnforskning som spesialfelt, har formidlet et oppdatert syn på stress, søvn, angst og uro. Les og prøv ut hennes effektive metode - du blir ikke skuffet!» Aleksander Perski, stressforsker ved Stressforskningsinstitutet, Stockholms universitet.Med hjelp av denne lille boken starter du reisen til økt velbefinnende og ro i tilværelsen. Gjennom 29 sider lærer du om ACT - Acceptance and Commitment Therapy, som er en del av den kognitive atferdsterapiens tredje generasjon.Hvem har ikke problemer med å få sove iblant? Eller våkner i løpetav natten og ikke får sove igjen? Her får du hjelp til å identifisere og håndtere det som styrer søvnen, hvordan du finner balansen mellom søvn og våkenhet, og hvordan du mestrer en urolig natt.

siden medisiner kan føre til svekket hukommelse og fall. Hver tredje voksne person klager over dårlig søvn i perioder, mens 10-15 prosent har alvorlige og langvarige søvnproblemer. Mange ungdommer sliter også med søvnen.

Her har det kommet inn et kjerringråd på hvoordan man skal få til å sovne om kvelden. Godt er det også.

RELATERTE BØKER