I tolvte time

I tolvte time - Michael Dobbs | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Dobbs
DIMENSJON
7,4 MB
FILNAVN
I tolvte time.pdf
ISBN
4496946351510

BESKRIVELSE

I noen dramatiske uker i oktober 1962 sto verden på randen av en kjernefysisk krig etter Sovjetunionens utplassering av langtrekkende atomraketter på Cuba. Michael Dobbs har gransket hittil ukjente amerikanske, sovjetiske og cubanske kilder og skrevet en drivende god bok om hva som faktisk skjedde - nærmest time for time.

Vel to timer senere var skissen godkjent og regjeringskrise ... Kjøp I tolvte time fra Bokklubber I noen dramatiske uker i oktober 1962 sto verden på randen av en kjernefysisk krig etter Sovjetunionens utplassering av langtrekkende atomraketter på Cuba. Michael Dobbs har gransket hittil ukjente amerikanske, sovjetiske og cubanske kilder og skrevet en drivende god bok om hva som faktisk skjedde - nærmest time for time. Treskifestivalen redda i «tolvte time» Det blir likevel arrangert Treskifestival i Stryn i år.

Pr. 2019 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering.

RELATERTE BØKER