Under tak - mellom vegger

Under tak - mellom vegger En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
Under tak - mellom vegger.pdf
ISBN
2530248198570

BESKRIVELSE

Dette er en bok om bolig, om å bo, om forhold som har betydning for menneskers bosituasjon, og om å ha sitt arbeid i andres hjem. Boligpolitikk, identitet, arkitektur og boligsosialt arbeid er utgangspunkt for kapitlene som til sammen gir leseren en forståelse og et kunnskapsmessig godt utgangspunkt for å reflektere omkring betydningen av bolig. Boken er redigert av Elisabeth Brodtkorb og Marianne Rugkåsa. Øvrige bidragsytere er Runar Døving, Inger Lise Skog Hansen, Lars Marius Ulfrstad, Katrine Mauseth Woll og Siv Øverås, og den er illustrert av Terje Dannemark.Boken passer godt dem som er interessert i bolig og boforhold, for studenter og for dem som i sitt profesjonelle liv arbeider med og i andres hjem.

Forutsetningen er også her at selve veggen er uten skader, er godt vedlikeholdt og er tett mot vannlekkasjer. Forside Konstruksjoner og isolering Løsning for lufting av tak. Del på Twitter Del på Facebook.

PROBLEM: Jeg skal lage et stort sykkelskur, som skal plasseres mot mursokkelen på huset vårt. Jeg vil legge takbelegg på taket til skuret, men hvordan sikrer jeg at overgangen mellom takbelegget og murveggen blir helt tett? Under tak - mellom vegger.

RELATERTE BØKER